fbpx
Forever Arctic sea - Арктическо море
Арктическо море
15/06/2015
Форевър фибри
Форевър фибри
16/06/2015
Покажи всички
Форевър търм zoom

Hover

Forever-Therm-with-pills zoom

Hover

Форевър търм
Forever-Therm-with-pills
Full Screen

Форевър търм

79.54 лв.


60 таблетки

Код на продукта: 463

Forever Therm – Форевър търм – е специално формулиран продукт за подкрепа на термогенезата – способността на организма да изгаря мазнини и калории за енергия. Съдържа комбинация от билкови екстракти и витамини, които стимулират метаболизма и повишават енергийните нива. Сред ключовите съставки са екстракти от зелен чай, семена на гуарана и кафе плюс витамин С и много В витамини. Форевър терм е чудесен помощник за ускоряване на отслабването и за постигане на по-бързи резултати.

 

Категория: .
Описание

Forever Therm – Форевър търм

Форевър Търм подкрепя всички фази в горенето на мазнините. Почти всеки иска да се освободи от телесните мазнини ида е по-жизнен. Когато тялото има нужда от енергия, то предприема няколко основни стъпки, за да си я осигури:

  • Първа фаза: освобождаване на мазнини от депата
  • Втора фаза: транспортиране на мазнините до мускулите за превръщане в енергия
  • Трета фаза: изгаряне на мазнините за клетъчна енергия

Като се грижи тялото да разполага с всичко необходимо за осъществяване и на трите фази от процеса на горене на мазнини, Форевър терм Ви предлага максимални резултати.

Според статистиката броят на хората, които искат да отслабнат и да бъдат по-здрави, се увеличава непрекъснато, но този стремеж не е нещо ново. Още в древните цивилизации на Рим и Гърция хората са поддържали здравето и физическата си форма.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Препоръчва се дневен прием от две таблетки наведнъж или два пъти по една таблетка – сутрин и на обяд. За оптимални резултати не приемайте след 18.00 ч., поради натуралното кофеиново съдържание на продукта.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Има потенциала да стимулира метаболизма, за да ви помогне да постигнете желаното тегло, когато се комбинира със здравословно хранене и достатъчно движение.
  • Осигурява мощни растителни екстракти и хранителни вещества за подкрепа на термогенезата.

 

Описаният продукт за вътрешна употреба съдържа витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Той е хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене и не е предназначен за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване!

 

Сертификатите на Форевър

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър търм“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *