fbpx

Напитки от алое

Предлагаме ви 5 невероятни вкуса напитки от алое вера без консерванти и в Тетра Пак опаковка. Чист гел от алое вера, алое със зрели и сочни праскови, алое с червени боровинки, алое със сочно манго и Форевър Фрийдъм. Приемайте ежедневно избраната алое напитка и заредете тялото си с енергия и полезни вещества.

 • Forever Aloe Mango – Алое с манго

  1 литър

  Код на продукта: 736

  Forever Aloe Mango – Алое с манго

  Към 86% чисто алое от собствените плантации на Форевър е добавено узряло питателно манго. Форевър не случайно е добавила манго към полезното алое.

   

  59.54 лв.
 • Forever Aloe Peaches – Алое с праскови

  1 литър

  Код на продукта: 777

  Forever Aloe Peaches – Алое с праскови

  Нектарът от алое и праскови ви предлага още един един приятен вкус, благодарение на който да се насладите истински на 100% стабилизиран гел от алое вера, комбиниран с концентриран сок от праскова. Усещането е невероятно! А ацеманана в състава на алоето допринася за подкрепата на имунната система.

   

  59.54 лв.
 • Forever Aloe Peaches TriPack – ТриПак – алое с праскови

  3 x 1 литър

  Код на продукта: 7773

  Forever Aloe Peaches TriPack – ТриПак – алое и праскови

  Троен пакет от 84.5% чист гел от алое вера са съчетани със сочно пюре от праскови в ароматна напитка. Узрелите праскови допринасят напитката с калций, калий и витамин С.

  178.61 лв.
 • Aloe Vera Gel – Гел от алое вера

  59.54 лв.

   

  1 л
  Код за поръчка: 715


  238.12 лв.

   

  12 x 330 мл
  Код за поръчка: 716

  Aloe Vera Gel – Гел от алое вера

  Представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му. Възможно най – близкото нещо е да пиете нашия гел от алое вера, който съдържа 99,7% чист гел от алое.Процеса на производство е патентован и е идентичен с пресния гел от растението и първи получава сертификат на Международния научен съвет за алое.

   

 • Aloe Vera Gel TriPack – ТриПак – Гел от алое вера

  3 х 1 л
  Код за поръчка: 7153

  Aloe Vera Gel TriPack – ТриПак – Гел от алое вера

  Съдържанието на ТриПак – Гел от алое вера на Форевър е 99,7 % БЕЗ КОНСЕРВАНТИ И БЕЗ ГЛУТЕН. Подходящ за вегетарианци. Подкрепя здравето отвътре навън. Притежава над 200 полезни съставки в посока имунна система и грижа за цялостното ни здраве. Богато е на витамин C, фолиева киселина ,голяма гама от Б групата.

   

  178.61 лв.
 • Нектар от алое с червени боровинки

  1 л
  Код за поръчка: 734

  Aloe Berry Nectar – Нектар от алое с червени боровинки

  Напитката съдържа 90,7% Алое вера. Нектарът от алое и боровинки съдържа всички витамини , минерали, аминокиселини и ензими плюс полезните свойства на червената боровинка. Червените боровинки са богат източник на витамин Ц. Освен това подпомагат пикочнополовата система и подсилват зрението. Ябълковия сок съдържа витамини А , Ц, калии и пектин.

   

  59.54 лв.
 • Aloe Berry Nectar TriPack – ТриПак нектар от алое с червени боровинки

  3 x 1л
  Код за поръчка: 7343

  Aloe Berry Nectar TriPack – ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки

  Представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му. Възможно най – близкото нещо до истинското алое е да пиете нашия гел. Гела от алое вера съдържа богата гама от витамини, минерали, фолиева киселина, редкия витамин Б12 и много други.

   

  178.61 лв.
 • Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки

  3x 1 литър

  Код на продукта: 7333

  Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки

  Кой е любимият ви алое гел? Няма да разберете, докато не опитате всички! Новият ни ТриПак включва и трите незаменими алое напитки, за да се насладите на хранителните качества на всяка от тях. В пакета получавате гела от алое вера заедно с алое и праскови и алое бери нектар с неговия свеж и богат на антиоксиданти вкус, подкрепящ нормалното храносмилане. Всички са в опаковки от 100% рециклируеми материали.

   

  178.61 лв.
 • Форевър фрийдъм

  1 литър

  Код на продукта: 196

  Forever Freedom – Форевър фрийдъм

  Напитка със съдържание на 88.9% алое вера, с добавените съставки в нея подпомага на организма да поддържа здрави стави и да облекчава болката. С напредване на възръстта тялото започва да губи някой от полезните си свойства, а именно да произвежда колаген.

  81.36 лв.
 • Билков чай с цветчета от алое

  25 пакетчета в опаковка

  Код на продукта: 200

  Билков чай с цветчета от алое

  Уникалният билков чай с цветчета от алое на Форевър е дъхава смес от билки, подправки и цветчета от алое с очарователен вкус и аромат. Топла чаша след напрегнатия ден ще възвърне вътрешното равновесие и енергията ви.

  40.06 лв.
Билков чай с цветчета от алое
Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването ви на сайта, да предоставяме персонализирани реклами или съдържание и да анализираме нашия трафик. Щраквайки върху „Приемам всички“, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.
Прочети повече