fbpx
Инфинит от Форевър
06/08/2018
Aloe Vera Gel TriPack - ТриПак - гел от алое вера
ТриПак – Гел от алое вера
06/08/2018
Покажи всички
Aloe Vera Gel – Гел от алое вера zoom

Hover

Aloe Vera Gel – Гел от алое вера
Full Screen

Гел от алое вера


59.54 лв.

 

1 л
Код за поръчка: 715


238.12 лв.

 

12 x 330 мл
Код за поръчка: 716

Aloe Vera Gel – Гел от алое вера

Представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му. Възможно най – близкото нещо е да пиете нашия гел от алое вера, който съдържа 99,7% чист гел от алое.Процеса на производство е патентован и е идентичен с пресния гел от растението и първи получава сертификат на Международния научен съвет за алое.

 

Описание

Aloe Vera Gel – Гел от алое вера

Представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му.

Възможно най – близкото нещо е да пиете нашия гел от алое вера, който съдържа 99,7% чист гел от алое. Процеса на производство е патентован и е идентичен с пресния гел от растението и първи получава сертификат на Международния научен съвет за алое.

Гелът от алое вера съдържа богата гама от витамини и минерали включително и Б12. Поради тази причина е подходящ и за вегетарианци. В гела се съдържа и фолиева киселина препоръчвана на жени, планиращи бременност. Основно гелът от алое вера подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на полезните вещества от организма.Така тялото се изчиства и постепенно се оптимизират функциите на всички органи и системи. А ацемананът е един от ключовите маркери, с който Международният научен съвет за алое определя качеството на алое вера. Гелът на Форевър съдържа близо два пъти по-високо количество от изискваното за сертифициране. Напитката съдържа и много витамин C.
Гелът на Форевър се преработва по специална технология с асептичен процес. Невероятен сок без консерванти. Новата ни формула е от чисто алое – 99,7% само от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка. Опаковката е Тетра пак, изработена от 100% рециклируеми материали, гелът от алое вера ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки – така, както природата го е създала.

 

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера гел от алое вера (99,7%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина).

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Бутилката е необходимо да се разклати  преди употреба! Налейте в чаша, не пийте директно от бутилката.

 

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ

След отваряне бутилката да се съхранява в хладилник в изправено положение. Консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 99.7% чист гел
  • Без консерванти
  • Подoбрява храносмилането
  • Модулира имунната система
  • Може да се използва ежедневно
  • Съдържа над 200 полезни съставки
  • Подходящ за хора,които искат да поддържат стомашно –чревната си система и кожата в добро състояние

 

Видео за нашите напитки


 

Съхранение на напитките


 

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Допълнителна информация

Additional Information

Код

715, 716

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гел от алое вера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *