fbpx
Vitolize for him - Витолайз за него
Витолайз за него
17/06/2015
Vitolize for her - Витoлайз за нея
Витoлайз за нея
17/06/2015
Покажи всички
Forever Immublend – Форевър имубленд zoom

Hover

Forever Immublend – Форевър имубленд
Full Screen

Форевър имубленд

48.08 лв.


60 таблетки

Код на продукта: 355

Forever Immublend – Форевър имубленд – е хранителна добавка за цялостна подкрепа на имунитета. Съчетава силата на лактоферина, гъбите маитаке и шийтаке с витамини C и D, плюс цинк.

 

Описание

Forever Immublend – Форевър имубленд

Forever Immublend е хранителна добавка за цялостна подкрепа на имунитета.

Съчетава силата на лактоферина, гъбите маитаке и шийтаке с витамини C и D, плюс цинк.

Всяка съставка в патентованата формула на Форевър Ливинг Продъктс е специално подбрана заради ключовата роля, която играе за поддържане на имунните функции.
Нека ги разгледаме поотделно:

  • Фруктоолигозахариди – специална храна  за пробиотичните бактериите в храносмилателната ни система за да имаме добър имунитет.
  • Лактоферин – увеличава производството на имунни клетки и е храна за полезните бактерии в червата.
  • Гъби маитаке и шийтаке – отново участват в производството на имунни клетки, както и много добре поддържат работата на сърдечно съдовата система!
  • Витамин D – отговорен за нашата имунна система!
  • Витамин C – защитава клетките ни от оксидативния стрес.
  • Цинк – освен ползите от цинка за нашата имунна система, Форевър ливинг са го добавили за пълното усвояване с витамин C!

С този висококачествен продукт ще подсигурите оптималното действие на биологичните защитни механизми на тялото, за да сте жизнени дори и в рисковите сезони.

Комбинацията от ценни вещества в състава на Форевър Имубленд подпомага действието на имунната система чрез най-важните хранителни съставки и натурални билки.

Погрижете се за себе си с Forever Immublend – Форевър имубленд!

 

СЪСТАВКИ

Патентована смес от фруктоолигозахариди, лактоферин, гъби маитаке на прах (Grifola frondolosa), гъби шийтаке на прах (Lentinula edodes), екстракт от маитаке (Grifola frondolosa), витамин С, витамин D3 (като холекалциферол), цинк.
Други съставки
Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, кроскармелозен натрий, силициев диоксид, натриева карбоксиметилцелулоза, декстрин, декстроза, соев лецитин и натриев цитрат.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Приемайте по две таблетки на ден като хранителна добавка. ВНИМАНИЕ: консултирайте се с лекар преди приемането на тази хранителна добавка, като сте бременна, опитвате да заченете или кърмите.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Подкрепя всички аспекти от функцията на имунната система.
  • Осигурява разнообразие от хранителни съставки за подпомагане на имунитета.
  • Бори се със свободните радикали.

 

Forever Immublend – Форевър имубленд

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър имубленд“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *