for-us - за нас

За нас

Здравейте, казвам се Гергана Христова и съм Собственик на Форевър Бизнес с подкрепата на Форевър Ливинг Продъктс – най-големия производител на алое вера в света !

Запознах се с Форевър преди 9 год., когато ми се наложи от здравословна гледна точка. Първия продукт който взех беше Алое Вера гел за пиене. Бях впечатлена от качество!!!! Тогава, за това време, алоето си свърши работата и аз спрях да го купувам, но…. тогава не знаех ,че фирмата предлага и други продукти! Няколко години по късно разбрах това и сега  повече от 4 години ползвам продуктите направени от  вълшебното растение АЛОЕ ВЕРА – често наричано ,,Растението чудо,, или ,,Лек от природата,,

Форевър Ливинг Продъктс е на пазара от от 37 години и се развива в повече от 158 държави. Финансово обезпечена и без никакви финансови дългове.

Във Форевър Ливинг Продъктс работят световно уважавани учени, водещи в областта на създаването на продукти за здраве и красота. Благодарение на всеотдайността им, Форевър Ливинг и „Алое Вера – Америка“ Ви предлагат най-новаторските продукти с качество, което просто не можете да откриете  в други продукти.

Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Плантациите в САЩ и Доминиканската Република са на площ надхвърляща 2500 хектара и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за партньорите ни. С гордост можем да се наречем един от най-сериозните доставчици на алое в света.

Освен козметика и напитки от алое вера, широката ни гама от хранителни добавки за здраве и жизненост ви дава възможност да се възползвате и от полезните свойства на пчелните продукти, лековитите растения и гъби.

Мечтата на Рекс Моан, основателя на Форевър Ливинг Продъктс, е да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план, като тя се сбъдва по много впечатляващ начин. На всеки три години през последното десетилетие ФЛП почти удвоява продажбите си и продължава да расте. Но по-важното е, че Форевър не е просто един голям бизнес, а хиляди успешни, независими, семейни инициативи!

НАШАТА МИСИЯ

„Създаваме благоприятна среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия. Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията и собствениците на Форевър бизнес напред.“

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФОРЕВЪР !

Чистият, стабилизиран гел от алое вера е основна суровина за нашите феноменални продукти – той е изворът на нашия бизнес. Пътешествайте с нас, за да се запознаете с хората и да проследите процесите, които правят продуктите ни несравними.

ВИЖ ОЩЕ

От растението до продукта до вас! Тази основополагаща стратегия дава възможност на Форевър да контролира качеството и разходите на всеки етап. Поемете на пътешествие с нас, за да се запознаете с хората и производствените мощности, благодарение на които продуктите ни са най-добрите в света.

ВИЖ ОЩЕ

Форевър Ливинг Продъктс е уникална компания, която променя живота на милиони. Пътешествайте с нас и се запознайте с невероятните ни лидери с дългогодишен опит и новаторски идеи как да продължат да водят милиардната ни компания към невиждан успех.

ВИЖ ОЩЕ