fbpx

Грижа за лицето – защитата и възстановяването на кожата нямат по-добър съюзник от растението алое вера. ФЛП създаде уникална и разнообразна палитра от специална козметика, която действа по естествен начин. Овлажнява кожата и й осигурява основни хранителни вещества и витамини. Нашите продукти овлажняват кожата и я защитават от слънце, вятър и бактериални инфекции, като я запазват мека и нежна.

 • Aloe Bio-Cellulose Mask-Алое био-целулозна маска

  5 бр. маски по 25 г

  Код на продукта: 616

  Aloe Bio-Cellulose Mask – Алое био-целулозна маска

  Облегнете се удобно, отпуснете се и позволете на маската от ново поколение да овлажни дълбоко и дълготрайно кожата ви

  Най-прогресивната маска на Форевър досега осигурява интензивна хидратация, която навлиза дълбоко в кожата, поставя се за секунди и не изисква изплакване. Възползвахме се от ефикасността и удобното използване на био-целулозата и я обогатихме с технология от ново поколение за двуфазно полезно действие.

   

  120.21 лв.
 • Infinite by Forever firming complex-Стягащ комплекс

  60 таблетки

  Код за поръчка: 556

  Infinite by Forever firming complex-Стягащ комплекс – първата ексклузивна козметична хранителна добавка на Форевър ви помага да контролирате процеса на стареене. Тя е идеалният спътник на стягащия серум, защото атакува стареенето отвътре навън!

   

  118.46 лв.
 • Infinite by Forever™ – Инфинит от Форевър

  Код на продукта: 553

  Infinite by Forever™ – Инфинит от Форевър – Представете си кожата като сочна слива – хидратирана, изпъната и гладка. С напредване на възрастта тя изсъхва все по-бързо и, подложена на фактори като замърсяване и слънце, губи своята еластичност, сияние и плътност.

   

  400.64 лв.
 • Infinite by Forever™ hydrating cleanser – Хидратиращ почистващ лосион

  118 мл
  Код на продукта: 554

  Infinite by Forever™ hydrating cleanser – Хидратиращ почистващ лосион – Смята се, че ябълковото дърво е първото, култивирано от човека. Полезните сокове на тази дълговечна овошка устояват на всички климатични промени от хиляди години. Уловихме два ключови компонента от този обичан и богат на витамини плод – ябълков екстракт и ябълкови аминокиселини, за да заложим в този почистващ продукт силна защита от признаците на стареенето в Infinite by Forever™ hydrating cleanser – Хидратиращ почистващ лосион.

   

  60.11 лв.
 • Awakening eye cream – Пробуждащ околоочен крем

  21 г

  Код за поръчка: 561

  Awakening eye cream – Пробуждащ околоочен крем – Пробуждащият околоочен крем използва патентовани съставки с пептидна технология, които успокояват и изглаждат чувствителната зона около очите и видимо изчистват фините линии, бръчиците и сенките под очите.

   

  41.79 лв.
 • Balancing toner-Балансиращ тоник

  130 мл

  Код за поръчка: 560

  Balancing toner-Балансиращ тоник – Нуждае ли се лицето ви от още нещо след почистване? Уверете се, че всички замърсявания са отмити, стегнете порите и овлажнете кожата си с балансиращия тоник след почистване и преди хидратиране.

   

  49.78 лв.
 • Infinite by Forever™ firming serum – Стягащ серум

  30 мл
  Код на продукта: 555

  Infinite by Forever™ firming serum – Стягащ серум – атакува стареенето отвън навътре с едни от най-модерните открития в науката за кожата!Стягащият серум допълва и повишава ефикасността на алоето с трифлуорацетил трипептид-2. В клинични изследвания тази съставка значително подобрява еластичността на кожата на потребителите и се бори с прогерина – вреден протеин, който се увеличава с напредване на възрастта и има разрушително действие върху кожните клетки. Като имитира естествените процеси в кожата, пептидът с три аминокиселини я стяга и намалява появата на фини линии и бръчици.

   

  119.05 лв.
 • Infinite by Forever™ restoring creme – Възстановяващ крем

  48,2 гр.
  Код на продукта: 558

  Infinite by Forever™ restoring creme – Възстановяващ крем – Въпреки многобройните овлажнители, Infinite by Forever™ restoring creme – Възстановяващ крем е лек и фин и попива бързо, без да създава мазно или тежко усещане.

   

  132.77 лв.
 • Smoothing exfoliator – Изглаждащ ексфолиант

  60 мл

  Код за поръчка: 559

  Smoothing exfoliator – Изглаждащ ексфолиант – Тялото ви се освобождава от 30-40 хиляди стари кожни клетки всеки ден. И при най-старателното почистване кожата ви понякога се нуждае от малко помощ, за да се избави от тях и от наслоените замърсявания.

   

  41.79 лв.
 • Aloe Activator – Алое активатор

  130 мл

  Код на продукта: 612

  Алое активатор
  Със своите над 98% гел от алое вера този продукт освежава и успокоява кожата от мига, в който докосне лицето ви. Алоето е идеално за чувствителна кожа и многобройните му ценни компоненти като витамини A, C и E превръщат алое активатора в чудесен елемент от всеки козметичен режим.

   

  36.61 лв.
 • Маска за лице

  29 г

  Код на продукта: 341

  Forever Mask powder – Маска за лице – Уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните им свойства да успокояват кожата и да почистват порите. Албуменът има изпъващи и стягащи качества, каолинът абсорбира излишната мазнина, алантоинът и лайката успокояват и възстановяват клетките.

   

  43.49 лв.
 • Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream – Дълбоко овлажняващ крем

  71 г

  Код на продукта: 311

  Дълбоко овлажняващ крем

  Дълбоко овлажняващият крем с алое и екстракт от борова кора е най-новото попълнение в нашата изключителна колекция от продукти за грижа за кожата „Соня“. Боровата кора се бори със свободните радикали, за да съхрани и подсили колагена в кожата – един от най-добрите начини за противопоставяне на признаците на стареене. Позволете на този невероятен крем да допринесе за доставяне и задържане на влагата дълбоко във външните слоеве на кожата, да възстанови и запази нейното младежко сияние и да утоли жаждата й по неповторим начин.

   

  68.68 лв.
Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream – Дълбоко овлажняващ крем
Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването ви на сайта, да предоставяме персонализирани реклами или съдържание и да анализираме нашия трафик. Щраквайки върху „Приемам всички“, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.
Прочети повече