fbpx
Forever Move
Forever Move
21/07/2017
Изглаждащ ексфолиант
Smoothing exfoliator – Изглаждащ ексфолиант
14/03/2018
Покажи всички
infinite-by-forever-firming-complex zoom

Hover

infinite-by-forever-firming-complex
Full Screen

Infinite by Forever firming complex-Стягащ комплекс

107.47 лв.


60 таблетки
Код за поръчка: 556

infinite by Forever™ firming complex-Стягащ комплекс

Първата ексклузивна козметична хранителна добавка на Форевър ви помага да контролирате процеса на стареене. Тя е идеалният спътник на стягащия серум, защото атакува стареенето отвътре навън!

Описание
ОПИСАНИЕ

Първата ексклузивна козметична хранителна добавка на Форевър – Infinite by Forever firming complex-Стягащ комплекс, ви помага да контролирате процеса на стареене. Тя е идеалният спътник на стягащия серум, защото атакува стареенето отвътре навън!Приемането на две мънички таблетки всеки ден може да подкрепи множество системи в тялото, както и цялостното ви здраве и вида на вашата кожа.

Доказал се в две клинични изследвания, екстрактът от френски пъпеш осигурява супероксид дисмутаза – ключов играч в антиоксидантната система, който помага в борбата със оксидативния стрес. Патентовани фитосерамиди, извлечени от европейска пшеница*, възстановяват важна естествена съставка на кожата, която играе значима роля за функцията на бариерата, предпазваща кожата от загуба на влага, и така допринася за хидратацията й. Доказано е, че оралният прием на колаген намалява задълбочаването на бръчките и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.

Последната съставка – витамин С, допринася за намаляване на умората и за нормалното образуване на колаген, за да функционира кожата оптимално.

Подходът за красота отвътре навън е революционно развитие в антиейджинга и е онова, което липсва на всички други системи, противопоставящи се на признаците на стареенето.

* Макар да е извлечена от пшеница, тази съставка е сертифицирана като безглутенова, защото серамозидите се извличат по уникална и патентована липидна технология, която отстранява остатъците от глутен. Упражнява се строг качествен контрол, който редовно изследва съдържанието на глутен и резултатите са далеч под прага от <20ppm в САЩ.

 

СЪСТАВКИ
Витамин С (калциев аскорбат), биотин, хидролизат на морски колаген, екстракт от серамиди (Triticum aestivum) (семе), концентрат от сок на пъпеш (Cucumis melo L.) (плодова пулпа), антислепващ агент (силициев диоксид).

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки дневно. За оптимални резултати приемайте двете таблетки сутрин.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Първата козметична хранителна добавка атакува стареенето отвътре навън.
  • Намалява появата на бръчки и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.
  • Подпомага многобройни системи в тялото и го зарежда с енергия.
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Infinite by Forever firming complex-Стягащ комплекс“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *