for-us - за нас

ПАЗАРУВАЙ УМНО С ОТСТЪПКА!

 

КАКВО ПЕЧЕЛИШ?

Получаваш директно 5% отстъпка за своята първа поръчка, както и за всяка следваща. А при поръчка на някой от Стартовите ни пакети получаваш цели 30% отстъпка! Тя остава завинаги валидна при всяка твоя следваща поръчка.
Затова запази ID номера, който ще получиш по имейл след като финализираш поръчката си. Той ще ти трябва, при всяка следваща поръчка за да ползваш отстъпката.

Още какви ползи ти носи пазаруването с отсъпка?

 • Получаваш 30-дневна гаранция (тест период на продуктите). Ако нещо в тях не ти хареса може да ги върнеш и компанията ще ти възстанови парите. Не е ли предимство да си регистриран?
 • Ставаш клиент без никакви задължения. НЯМА месечни или годишни такси.
 • Пазаруваш бързо, лесно и удобно онлайн - доставят ти поръчката до вратата без да губиш време в пазаруване.
 • Ще научаваш пръв за всички наши промоции по имейл.

 

Всичко дотук ти харесва?

 

Тогава се регистрирай като следваш тези 3 стъпки:

Можеш да пазаруваш с отстъпка чрез тази платформа в 3 лесни стъпки от тук: https://www.flp.bg/bg/join/
  1. След като кликнеш линка скролни най-долу и въведи актуален имейл и секюрити кода (за защита на данните ти), който е посочен (спазвай малки и големи букви). Не пропускай да сложиш отметката, че си съгласен с условията. Натисни бутона "Изпрати"*
 
  1. След това влез в имейла си - ще получиш линк за потвърждение и вход за онлайн платформата. Отново следвай тези лесни стъпки:
   • Ще се отвори една електронна бланка. Там въведи своите данни (Банковата сметка не е задължителна) и направи своята поръчка.
   • Системата ще ти предложи най-изгодната покупка, тоест Стартов пакет или отделни продукти по твой избор от категориите на менюто вляво (за да научиш повече за стартовите пакети, моля свържи се с мен). Можеш да променяш бройките със стрелките до всеки продукт. В графа спонсор въведи Спонсор ID 359000033889 и спонсор име и фамилия: Гергана Христова
   • След като избереш продуктите за своята поръчка, натисни бутона "Приключване". Прегледай поръчката, избери начин на плащане и адрес/офис за доставка. Накрая потвърди като натиснеш бутона "Изпрати молба за регистрация" или "Плащане" в случай, че си отбелязал плащане с карта. До 24 или 48 часа ще получиш своята пратка, която да подпишеш и служебно да я върнеш към компанията.
   • Готово! Ще получиш клиентски номер и парола за онлайн платформата на Форевър, за да се възползваш отново от отстъпка при следваща поръчка.
 1. Пазаруване чрез платформата на Форевър се извършва за всички поръчки на минимална стойност 98 лв и само на територията на България.
  Ако поръчката ти е с по-малка стойност ще ти бъде изпратена лично от мен, Гергана Христова. Използвай формата за поръчки или ми се обади сега на 0878598881

*Ако се намираш в друга държава извън България, то платформата за пазаруване е друга!

Форевър има представителства в над 160 държави по света и можеш да пазаруваш с отстъпка от всяка точка на света. Изпрати ми съобщение в коя държава се намираш, аз ще ти изпратя нужната информация за съответната държава.

При затруднения или въпроси, не се колебай да се свържеш с мен веднага чрез Viber или на телефон +359878598881.

Последвай ме в социалните мрежи!