fbpx
Balancing toner-Балансиращ тоник
Balancing toner-Балансиращ тоник
19/03/2018
Infinite by Forever™ restoring creme - Възстановяващ крем
Infinite by Forever™ restoring creme – Възстановяващ крем
06/08/2018
Покажи всички
Awakening-eye-cream-Пробуждащ-околоочен-крем zoom

Hover

Awakening-eye-cream-Пробуждащ-околоочен-крем
Full Screen

Awakening eye cream-Пробуждащ околоочен крем

41.79 лв.


21 г
Код за поръчка: 561

Awakening eye cream – Пробуждащ околоочен крем

Пробуждащият околоочен крем използва патентовани съставки с пептидна технология, които успокояват и изглаждат чувствителната зона около очите и видимо изчистват фините линии, бръчиците и сенките под очите.

 

Описание

ОПИСАНИЕ

Awakening eye cream – Пробуждащ околоочен крем използва патентовани съставки с пептидна технология, които успокояват и изглаждат чувствителната зона около очите и видимо изчистват фините линии, бръчиците и сенките под очите. Уникалната форма на колаген с ниско молекулярно тегло подкрепя нормалното образуване на важния протеин в кожата и така й помага да е оптимално хидратирана, стегната и свежа.Доказано е, че една от многобройните съставки на продукта – бутилен гликол, намалява торбичките и сенките под очите за едва 15 дни.

Авангардната съставка – екстракт от кората на „коприненото дърво“ Юлибрисинова албиция, съчетана с дарутозид, е първата, демонстрирала повдигащ ефект при провисване на горния клепач. Така продуктът цялостно освежава и съживява очите.

Пробуждащият околоочен крем също прикрива бръчките тип пачи крак покрай външните ъгълчета на очите, като заздравява повърхностната структура на кожата и изсветлява сенките, укрепвайки мрежата от микросъдове. Вместо зоната около очите да е суха и подпухнала, те изглеждат по-отпочинали, будни и подмладени, защото кожната бариера е подсилена, а загубата на вода е ограничена.

Всички тези ефикасни съставки са комбинирани в база от чисто, стабилизирано алое и заедно образуват най-съвременен крем за зоната около очите, който ще позволи на красотата ви да засияе. Очаровайте с блеснал и подмладен поглед благодарение на пробуждащия околоочен крем.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете около очите с нежно потупване.

ВНИМАНИЕ!

Избягвайте пряк контакт с очите! В случай на поява на дразнене, изплакнете обилно с вода. Ако дразненето не изчезне, прекратете употреба и потърсете лекарска помощ.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Изчиства торбичките и сенките под очите.
  • Значително намалява бръчките.
  • Очите изглеждат по-отпочинали, будни и подмладени.
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Awakening eye cream-Пробуждащ околоочен крем“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *