fbpx
Aloe Vera Gel TriPack - ТриПак - гел от алое вера
ТриПак – Гел от алое вера
06/08/2018
Aloe Berry Nectar TriPack - ТриПак - Нектар от алое с червени боровинки
ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки
06/08/2018
Покажи всички
Aloe Berry Nectar – Алое бери нектар zoom

Hover

Aloe Berry Nectar – Алое бери нектар
Full Screen

Нектар от алое с червени боровинки

59.54 лв.


1 л
Код за поръчка: 734

Aloe Berry Nectar – Нектар от алое с червени боровинки

Напитката съдържа 90,7% Алое вера. Нектарът от алое и боровинки съдържа всички витамини , минерали, аминокиселини и ензими плюс полезните свойства на червената боровинка. Червените боровинки са богат източник на витамин Ц. Освен това подпомагат пикочнополовата система и подсилват зрението. Ябълковия сок съдържа витамини А , Ц, калии и пектин.

 

Описание

Aloe Berry Nectar – Нектар от алое с червени боровинки

Напитката съдържа 90,7% Алое вера. Нектар от алое с червени боровинки съдържа всички витамини , минерали, аминокиселини и ензими плюс полезните свойства на червената боровинка. Червените боровинки са богат източник на витамин Ц. Освен това подпомагат пикочнополовата система и подсилват зрението. Ябълковия сок съдържа витамини А , Ц, калии и пектин.

Алое вера предлага богат коктейл от хранителни вещества ,чието комбинирано действие и баланс имат по –мощен съвместен ефект, отколкото може да се очаква от механичния сбор на отделните съставки.Това се дължи на факта, че те взаимно засилват действието си –ефект, известен като синергия.Алое вера има и адаптогенни свойства –стимулира общата устойчивост на организма към вредни влияния, като инфекции и стрес. А червените боровинки са използвани още от индианците през вековете.В днешно време изследвания показват ,че намаляват вероятността от развиване на остри инфекции на пикочния тракт.Червената боровинка е мощен антиоксидант плюс 90,7% чист гел от вътрешността на листата на алое вера превръщат този нектар в експлозивна бомба за нашето здраве.
Алоето не е само за хора със здравословни проблеми, много от тези, които го пият редовно, твърдят, че се чувстват по –добре като цяло – по спокойни, по уравновесени и по енергични.
Ако се приема всеки ден, гелът от алое вера е една от най –добрите хранителни добавки и Форевър се гордее с лидерството си . А новата тетра пак опаковка е био разградима.

 

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера гел от алое вера (90,7%), витамин С, антиоксидант, регулатор на киселинността (лимонена киселина), натурален концентрат от ябълков сок, фруктоза, натурален концентрат от червени боровинки.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Бутилката е необходимо да се разклати  преди употреба! Налейте в чаша, не пийте директно от бутилката.

 

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ

След отваряне бутилката се съхранява в хладилник в изправено положение .Консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 90,7% чист гел от вътрешността на листата
  • Всички полезни свойства на алое вера, съчетани със сладкия вкус на боровинки
  • Без консерванти
  • Подпомага храносмилането
  • Подкрепя имунната система
  • Червените боровинки допринасят за здравето на уринарния тракт
  • Естесвен източник на витамин Ц и пектин

 

Видео за нашите напитки


 

Съхранение на напитките


 

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Нектар от алое с червени боровинки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *