fbpx
Форевър търм
Форевър търм
16/06/2015
Форевър лайт ултра с аминотеин - ванилия
Форевър лайт ултра с аминотеин – ванилия
16/06/2015
Покажи всички
Форевър фибри zoom

Hover

ForeverFiber zoom

Hover

Форевър фибри
ForeverFiber
Full Screen

Форевър фибри

51.51 лв.


30 пакетчета

Код на продукта: 464

Forever Fiber – Форевър фибри – Влакнините са жизненоважни за здравословното и балансирано хранене. В забързаното всекидневие съществува риск да не успяваме да си набавим необходимите количества от тях чрез храната. Новата добавка на Форевър доставя патентована комбинация от бързоразтворими фибри, които подкрепят храносмилането и ви помагат да се чувствате сити по-дълго. Тя не съдържа глутен и ви зарежда с 5 г влакнини в удобни индивидуални дози. Разтваряйте ги в алое, вода или друга напитка по всяко време и навсякъде.

 

Описание

Forever Fiber – Форевър фибри

Форевър фибри ви зарежда с 5 грама бързоразтворими влакнини в удобни индивидуални дози за подкрепа на здравословното хранене. Специалистите препоръчват да приемаме до 30 г фибри дневно за оптимално здраве и храносмилателни функции, но за съжаление повечето от нас си набавят едва половината от това количество. В стремежа си към удобство в храненето ние не консумираме достатъчно влакнини, за да се чувстваме добре. Форевър фибри представлява патентована комбинация от четири вида баластни вещества и е практичен начин да добавяте влакнини към всекидневния си режим. Можете да ги поръсвате върху храната, да ги разтваряте в гел от алое вера или друга напитка, както и да ги изсипвате в бутилката си с вода, когато сте в движение.

Форевър Фибри са удобно преносими в еднократна дозичка за деня. Без глутен! Разтворете във вода или в любимата напитка от алое. Бързо разтворими са и подкрепят храносмилането. Регулират кръвната захар. Доказано е, че фибрите подкрепят сърдечносъдовите функции. Изхвърлят отпадни продукти от организма и облекчават запек!

Само една дозичка дневно е достатъчна да изпивате и да добавяте така нужните фибри на Вашето тяло.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Изпивайте по едно пакетче Форевър фибри на ден. За оптимални резултати, изсипвайте съдържанието в чаша и добавяйте вода, гел от алое вера или друга течност и разбърквайте старателно. Можете да поръсвате продукта и върху храна. Препоръчително е Форевър фибри да се взима поне 30 минути преди или след друга хранителна добавка, тъй като влакнините се свързват с някои хранителни вещества и повлияват усвояването им.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 5 грама фибри в пакетче
  • Удобен начин за осигуряване на оптимален прием на влакнини
  • Лесно се разтварят във вода, гел от алое вера и други напитки
  • Бързоразтворими, безглутенови, с ненатрапчив вкус, без песъчлива структура

 

Сертификатите на Форевър

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър фибри“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *