fbpx
Forever Daily - Форевър дейли
Форевър дейли
14/06/2015
Покажи всички
Forever Freedom – Форевър фрийдъм zoom

Hover

Freedom-(6-10)-style zoom

Hover

Forever Freedom – Форевър фрийдъм
Freedom-(6-10)-style
Full Screen

Форевър фрийдъм

81.36 лв.


1 литър

Код на продукта: 196

Forever Freedom – Форевър фрийдъм

Напитка със съдържание на 88.9% алое вера, с добавените съставки в нея подпомага на организма да поддържа здрави стави и да облекчава болката. С напредване на възръстта тялото започва да губи някой от полезните си свойства, а именно да произвежда колаген.

Описание

Forever Freedom – Форевър фрийдъм

Напитка със съдържание на 88.9% алое вера. С добавените съставки Форевър фрийдъм подпомага на организма да поддържа здрави стави и да облекчава болката. С напредване на възръстта тялото започва да губи някой от полезните си свойства, а именно да произвежда колаген.

Обикновено след 40 годишна възраст организма спира да произвежда колаген и тялото има нужда от външна употреба за по здрави стави, нокти, коса и кожа, която също има нужда от колаген. Форевър Фрийдъм има в състава си алое вера, глюкозамин(1500мг), хондроитин сулфат (1200мг) , органична сяра (750мг) в една доза. Сярата допринася за имунната система, за здрави нокти и коса и предпазва клетките от свободните радикали.

Форевър Фрийдъм е изключително питателна напитка. И глюкозаминът и хондроитинът спомагат за изграждането на хрущялната тъкан и за противовъзпалитените процеси. А витамин C допринася за възстановяване на съединителните тъкани.

 

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера, сорбитол, натурален концентрат от портокалов сок, фруктоза, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, натурален портокалов аромат, метил сулфонил метан, аскорбинова киселина, лимонена киселина, натриев бензоат, токоферол (витамин Е).

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Разклатете добре. Приемайте по 100-120 милилитра всеки ден.

 

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ

След отваряне бутилката се съхранява в хладилник.
 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Всички полезни свойства на гела от алое вера
  • Допринася за подвижност на ставите и предпазва от признаците на стареене
  • Подпомага храносмилането
  • Съставки с противовъзпалително и аналгетично действие
  • Ефикасна, синергична формула за цялостно здраве
  • Ниско съдържание на захари и превъзходен вкус на портокал

 

Видео за нашите напитки


 

Съхранение на напитките


 

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър фрийдъм“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *