fbpx
Forever Lite Ultra with Aminotein – Форевър лайт ултра с аминотеин-шоколад
16/06/2015
Forever FastBreak® – Форевър фаст брейк
16/06/2015
Покажи всички
Forever_Lean zoom

Hover

Forever_Lean
Full Screen

Forever Lean – Форевър лийн

78.39 лв.


120 капсули
Код за поръчка: 289
Форевър лийн
Форевър лийн съдържа две революционни съставки, които допринасят за намаляване на усвояването на калории от мазнини и въглехидрати. Съчетани с физически упражнения и здравословни хранителни навици, те могат да ви помогнат да постигнете идеалното си тегло.

 

Описание
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Forever lean съдържа две революционни съставки, които могат да допринесат за понижено усвояване на калории от мазнини и въглехидрати в храната. Първата съставка са уникални фибри, които поглъщат мазнините и се извличат от кактуса, наречен бодлива круша или индийска смокиня. Според изследванията, силно разтворимите влакнини в листата на този кактус имат способността да абсорбират голяма част от мазнините, които иначе биха се натрупвали в тялото. В стомаха извлекът от бодлива круша се свързва с погълнатите мазнини и не позволява на тънките черва да ги усвоят. Така те преминават през тялото ви „транзитно“.
Втората революционна съставка е протеин, който се извлича от обикновения бял фасул. Действието му е свързано със забавяне на усвояването на захарите в тънките черва чрез временно възпрепятстване на ензимната активност, превръщаща скорбялата в захар.
Заедно тези две революционни съставки могат да ви помогнат в пътешествието към идеалното тегло, като допринасят за блокиране на абсорбцията на част от мазнините и въглехидратите, които приемате.
Третата ефикасна съставка на „Форевър лийн“ е хромният трихлорид. Хромът е много важен микроелемент, подпомагащ естествената способност на организма за регулиране на нивата на кръвната захар. Той играе важна роля в обмяната на веществата.
Но за да постигнете максимален успех с тази хранителна добавка не бива да забравяте, че в цялостния си режим за контрол на теглото, трябва включите също здравословно хранене и редовна физическа активност. Само така ще можете да постигнете и задържите желаното тегло.
 
ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Екстракт от листа на бодлива круша (Opuntia ficus-indica), екстракт от обикновен бял фасул (Phaseolus Vulgaris), хром (като хромен трихлорид)
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, вода, стеаринова киселина (растителна), кроскармелозен натрий, силициев диоксид, гума джелан (растителна), калиев ацетат.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Приемайте по една капсула с вода непосредствено преди храна, но не повече от четири капсули дневно.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Допринася за възпрепятстване на усвояването на калории от мазнини и въглехидрати.
  • Хромът помага на организма да регулира нивата на кръвната захар за нормална обмяна на веществата.
  • Временно блокира абсорбирането на калории от захар.
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Forever Lean – Форевър лийн“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *