fbpx
Форевър лайт ултра с аминотеин-шоколад
Форевър лайт ултра с аминотеин-шоколад
16/06/2015
Форевър фаст брейк
Форевър фаст брейк
16/06/2015
Покажи всички
Форевър лийн zoom

Hover

Форевър лийн
Full Screen

Форевър лийн

86.44 лв.


120 капсули

Код на продукта: 289

Forever Lean – Форевър лийн – съдържа две чудодейни съставки, които спомагат за понижено усвояване на калориите от мазнини и въглехидратите в храната.

 

Описание

Forever Lean – Форевър лийн

Форевър лийн съдържа две чудодейни съставки, които спомагат за понижено усвояване на калориите от мазнини и въглехидратите в храната:

  • Кактус ( наречен бодлива круша или индийска смокиня)

Абсорбира голяма част от мазнините, които иначе биха се натрупали в тялото. Така те минават ,,транзит,, през тялото без да се усвояват.

  • Бял фасул

Забавя усвояването на захари в тънките черва

Хромният трихлорид участва в регулирането на кръвната захар и играе голяма роля в обмяната на веществата.
За да постигнете максимален успех в контрола с теглото не забравяйте, че е добре да включите здравословно хранене и редовна физическа активност.

Форевър лийн съдържа две революционни съставки, които могат да допринесат за понижено усвояване на калории от мазнини и въглехидрати в храната. Първата съставка са уникални фибри, които поглъщат мазнините и се извличат от кактуса, наречен бодлива круша или индийска смокиня. Според изследванията, силно разтворимите влакнини в листата на този кактус имат способност да абсорбират голяма част от мазнините, които иначе биха се натрупвали в тялото. В стомаха извлекът от бодлива круша се свързва с погълнатите мазнини и не позволява на тънките черва да ги усвоят. Така те преминават през тялото „транзитно“.

Втората революционна съставка е протеин, който се извлича от обикновения бял фасул. Действието му е свързано със забавяне на усвояването на захарите в тънките черва чрез временно възпрепятстване на ензимната активност, превръщаща скорбялата в захар.

 

СЪСТАВКИ

Екстракт от листа на бодлива круша (Opuntia ficus-indica), екстракт от обикновен бял фасул (Phaseolus Vulgaris), хром (като хромен трихлорид)

Други съставки: Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, вода, стеаринова киселина (растителна), кроскармелозен натрий, силициев диоксид, гума джелан (растителна), калиев ацетат.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Приемайте по една капсула с вода непосредствено преди храна, но не повече от четири капсули дневно.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Допринася за възпрепятстване на усвояването на калории от мазнини и въглехидрати.
  • Хромът помага на организма да регулира нивата на кръвната захар за нормална обмяна на веществата.
  • Временно блокира абсорбирането на калории от захар.

 

Сертификатите на Форевър

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър лийн“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *