fbpx
Aloe Body Lotion – Алое лосион за тяло
03/04/2022
Форевър Фокус
Форевър Фокус
10/01/2023
Покажи всички
Forever iVision – Форевър айвижън zoom

Hover

Forever iVision – Форевър айвижън
Full Screen

Форевър айвижън

80.12 лв.


60 гелкапсули

Код на продукта: 624

Forever iVision – Форевър айвижън прави погледа бистър – Синята светлина, излъчвана от екраните на дигиталните устройства, прониква дълбоко в окото и доказано води до краткосрочно напрягане, размазано зрение и потенциално дългосрочно увреждане на структурата на ретината. Спред проучвания синята светлина може да наруши циркадния ритъм и фазата на съня, известна като ,,бързо движение на очите,, най-вече при хора, които използват дигитални устройства точно преди лягане.

 

Категория: .
Описание

Forever iVision – Форевър айвижън

Forever iVision – Форевър айвижън e добавка за кристално зрение.

Синята светлина, излъчвана от екраните на дигиталните устройства, доказано води до размазано зрение и потенциално увреждане на ретината.

Съставката Lutemax 2020* помага на очите да филтрират и елиминират синята светлина и подсигурява прогресивна защита на ретината, очната ябълка и макулата (отговорна за отчетливия поглед и възприемането на цветовете).

Форевър Айвижън съдържа още екстракт от боровинки, витамин C и E, бета-каротин и цинк.

Тази иновативна хранителна добавка е подходяща, както за подрастващи, така и за хора на всякаква възраст, които искат да укрепят зрението си.

СЪСТАВКИ

Слънчогледово масло, рибен желатин, влагозадържащ агент (глицерол), Lutemax® 2020* – екстракт от невен (Tagetes erecta) (лутеин и зеаксантин), витамин C (аскорбинова киселина), витамин E [d-алфа-токоферол, соево масло], стабилизатор (пчелен восък), вода, екстракт от черна боровинка (Vaccinium myrtillus), масло от семена на морков (Daucus carota subsp. sativus) [масло от семена на морков, рапично масло, слънчогледово масло], цинк (цинков оксид), сок от черен морков (Daucus carota subsp. sativus), витамин A (бета каротин) * Lutemax® 2020 е запазена марка на OmniActive Health Technologies Ltd.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По две гелкапсули дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Пълноценна подкрепа за зрението в дигиталния век.
  • Допринася за защита на очите от синята светлина на дигиталните устройства.
  • Ускорява обработката на зрителната информация.
  • Осигурява и трите каротеноида, необходими за здравето на очите.

 

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър айвижън“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *