fbpx
V5-Box Vital 5
Vital 5 – Витал 5 – решение за пълноценно хранене
17/06/2015
Aloe Activator - Алое активатор
Aloe Activator – Алое активатор
18/06/2015
Покажи всички
Aloe Drinks Pack 2018 zoom

Hover

Aloe Drinks Pack 2018
Full Screen

Aloe Drinks Pack – Пакет „Напитки“

559.99 лв.


Код за поръчка: 003

Комбиниран пакет „Напитки“

В комбинирания пакет „Напитки” ще откриете всички чудесни напитки на Форевър за здравето на цялото семейство. Подготвили сме четири бутилки „Гел от алое” за вас и съпругата ви, две бутилки „Нектар от алое и боровинки” и една с „Нектар от алое и праскови” за вашите деца, бутилка „Форевър Фрийдъм” за родителите ви и две вкусни „Поместийн пауър”, за да се насладите всички на полезните антиоксидантни свойства на тази вкусна плодова напитка. Освен вкусните и здравословни напитки, в новия комбиниран пакет ще откриете и богат набор от каталози, брошури, договори, етикети за бутилки, мерителни чашки и др.

 

Описание
НАПИТКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
В Aloe Drinks Pack – Пакет „Напитки“ ще откриете всички чудесни напитки на Форевър за здравето на цялото семейство. Подготвили сме четири бутилки „Гел от алое” за вас и съпругата ви, две бутилки „Нектар от алое и боровинки” и една с „Нектар от алое и праскови” за вашите деца, бутилка „Форевър фрийдъм” за родителите ви и две вкусни „Поместийн пауър”, за да се насладите всички на полезните антиоксидантни свойства на тази вкусна плодова напитка. Както виждате не сме пропуснали никого!
Освен вкусните и здравословни напитки, в новия комбиниран пакет ще откриете и богат набор от печатни и маркетингови материали, свързани с тях и работата ви с Форевър – каталози, брошури, договори, етикети за бутилки, мерителни чашки и др.
Пакетът „Напитки” е пълен не само със здраве, но и предлага отстъпка от близо 10% от дистрибуторските цени на отделните продукти! Убедени сме, че ще се възползвате от това привлекателно предложение. Комплектът носи точно една бонусна точка и е отлично средство за стартиране на бизнеса.
ПАКЕТЪТ “НАПИТКИ” СЪДЪРЖА:
Aloe Vera Gel (4 бр.) Гел от алое вера
Aloe Berry Nectar (3 бр.) Нектар от алое вера и боровинки
Aloe Bits N’ Peaches (2 бр.) Нектар от алое вера и праскови
Pomesteen Power Поместийн пауър
Маркетингови материали: Молба за регистрация, Продуктов каталог
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Aloe Drinks Pack – Пакет „Напитки““

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *