fbpx
Aloe Berry Nectar - Алое бери нектар
Нектар от алое с червени боровинки
06/08/2018
Sonya refreshing gel cleanser
Sonya refreshing gel cleanser – Освежаващ почистващ гел
14/11/2018
Покажи всички
Aloe Berry Nectar TriPack – ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки zoom

Hover

Aloe Berry Nectar TriPack – ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки
Full Screen

ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки

178.61 лв.


3 x 1л
Код за поръчка: 7343

Aloe Berry Nectar TriPack – ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки

Представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му. Възможно най – близкото нещо до истинското алое е да пиете нашия гел. Гела от алое вера съдържа богата гама от витамини, минерали, фолиева киселина, редкия витамин Б12 и много други.

 

Описание

Aloe Berry Nectar TriPack – Нектар от алое с червени боровинки

Нектар от алое с червени боровинки – представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му.

Възможно най – близкото нещо до истинското алое е да пиете нашия гел. Гела от алое вера съдържа богата гама от витамини, минерали, фолиева киселина, редкия витамин Б12 и много други.

Червената боровинка е богат източник на витамин C, намалява инфекциите на пикочно –половия тракт и подобрява зрението.Силен и мощен антиоксидант. Защитава клетките от оксидативния стрес, поддържа сърдечно -съдовата система и черния дроб. В тези плодове се открива пикногенол – силен антиоксидант, който има ключова роля за задържане на колагена в кожата.

Ако се приема всеки ден, ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки е една от най –добрите хранителни добавки и Форевър се гордее с лидерството си . А новата тетра пак опаковка е био разградима.

 

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера гел от алое вера (90,7%), витамин С, антиоксидант, регулатор на киселинността (лимонена киселина), натурален концентрат от ябълков сок, фруктоза, натурален концентрат от червени боровинки.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Бутилката е необходимо да се разклати  преди употреба! Налейте в чаша, не пийте директно от бутилката.

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ

След отваряне бутилката се съхранява в хладилник в изправено положение .Консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 90,7% чист гел от вътрешността на листата
  • Всички полезни свойства на алое вера, съчетани със сладкия вкус на боровинки
  • Без консерванти
  • Подпомага храносмилането
  • Подкрепя имунната система
  • Червените боровинки допринасят за здравето на уринарния тракт
  • Естествен източник на витамин C и пектин

Видео за нашите напитки

Съхранение на напитките


 

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ТриПак – Нектар от алое с червени боровинки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *