fbpx
Forever Aloe Peaches - Алое с праскови
Алое с праскови
14/11/2018
Aloe Drinks TriPack - ТриПак - алое напитки
ТриПак – алое напитки
14/11/2018
Покажи всички
Forever Aloe Peaches TriPack – ТриПак – алое с праскови zoom

Hover

Forever Aloe Peaches TriPack – ТриПак – алое с праскови
Full Screen

ТриПак – алое с праскови

178.61 лв.


3 x 1 литър

Код на продукта: 7773

Forever Aloe Peaches TriPack – ТриПак – алое и праскови

Троен пакет от 84.5% чист гел от алое вера са съчетани със сочно пюре от праскови в ароматна напитка. Узрелите праскови допринасят напитката с калций, калий и витамин С.

Описание

Forever Aloe Peaches TriPack – ТриПак – алое с праскови

ТриПак – алое с праскови – пакет от 84.5% чист гел от алое вера са съчетани със сочно пюре от праскови в ароматна напитка. Узрелите праскови допринасят напитката с калций, калий и витамин С.

Разнообразието от витамини, съдържащи се в алоето е голямо, но най – важните са оксидантите C и Е, както и бета каротинът от, който се извлича витамин А. Алое вера е едно от малкото растения в света, източник на Б12. Ензимите от растението подпомагат храносмилането, а уникалният полизахарид ацеманан допринася за подкрепа на имунната система.

В този троен вариант има еднолитрови опаковки Алое с праскови в еко кутия от рециклиран картон.

Ако се приема всеки ден, гелът от алое вера е една от най –добрите хранителни добавки и Форевър се гордее с лидерството си . А новата тетра пак опаковка е био разградима.

 

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (84,3%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)], натурален пюре от праскови (8%), фруктоза, натурален концентрат от бяло грозде, натурален аромат на праскови.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Бутилката е необходимо да се разклати преди употреба! Налейте в чаша, не пийте директно от бутилката.

 

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ

След отваряне бутилката се съхранява в хладилник в изправено положение. Консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 84.5% чист гел от алое вера
  • Без консерванти
  • Подпомага храносмилането
  • Подкрепя имунната система
  • Узрели на слънце праскови
  • Идеален за деца

 

Видео за нашите напитки


 

Съхранение на напитките


 

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ТриПак – алое с праскови“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *