fbpx
Aloe MSM Gel – Алое МСМ гел
18/06/2015
Forever Alpha-E Factor – Течен регенериращ антиоксидант за лице
18/06/2015
Покажи всички
sunscreen zoom

Hover

sunscreen
Full Screen

Aloe Sunscreen – Лосион за защита от слънце с алое

47.53 лв.


118 мл

Код на продукта: 617

Лосион за защита от слънце с алое Вера

Насладете се на летните дни на плажа, без да позволявате на слънчевите лъчи да увреждат кожата ви. Независимо дали подготвяте сърфа си, или отивате на разходка в парка, Алое сънскрийн ще предпази цялото ви семейство.

 

Описание

ОПИСАНИЕ

Насладете се на летните дни на плажа, без да позволявате на слънчевите лъчи да увреждат кожата ви. Независимо дали подготвяте сърфа си, или отивате на разходка в парка, Алое сънскрийн ще предпази цялото ви семейство.

С новия слънцезащитен алое лосион можете да отидете навсякъде, където слънцето грее, благодарение на широкоспектърната защита с фактор 30, която предпазва кожата ви от ултравиолетовите лъчи тип А и тип В. UVA представляват 95% от лъчението, стигащо до Земята. Те проникват дълбоко в кожата и играят сериозна роля за стареенето и образуването на бръчки.

UVB лъчите имат по-разрушително действие върху външните слоеве на кожата и причиняват зачервяване и изгаряне. Ефектът им е още по-вреден, когато е подсилен от висока надморска височина, отразяващи повърхности, сняг и лед, които в някои случаи могат и да удвоят действието им.

Алое сънскрийн съдържа авангардна комбинация, включваща натурален цинков оксид без наночастици и с напредничава покривна технология. Нанася се с лекота, предлага отлична слънцезащита и не оставя мазно или лепкаво усещане.

Но не само прогресивната технология за предпазване от слънцето превръща Алое сънскрийн в незаменим продукт – чистото алое вера от собствените ни плантации подхранва кожата, запазва влагата в нея и я успокоява. Използваме само най-висококачествения гел от вътрешността на листата за облекчаване и закрила на вашата кожа. Допълнително подсилихме защитата с витамин Е, който се бори с вредите, нанасяни от свободните радикали, омекотява и прониква дълбоко за интензивно овлажняване.

Алое сънскрийн е водоустойчив 80 минути. Възползвайте се от пълния защитен ефект, като нанасяте обилно и редовно, когато сте на слънце. Поели към висок планински връх или просто наслаждаващи се на отморяващ излет на открито, бъдете спокойни, че цялото ви семейство може да се радва на слънцето, защитено от Алое сънскрийн.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете лосиона обилно 15-30 мин. преди показване на слънце. Средно количество за нанасяне по цялото тяло на възрастен = 6 чаени лъжички (около 36 g). Нанасянето на по-малко количество сериозно намалява нивото на защита. Нанасяйте повторно след дълъг престой във вода, обилно потене и избърсване с кърпа.

 

Ето няколко правила за намаляване до минимум на вредите от слънцето:

 • Запомнете – няма безопасен или здравословен тен. (Получаването на тен показва, че кожата вече е увредена и се опитва да се защити.)
 • Предприемайте разумни предпазни мерки, за да избегнете слънчеви изгаряния, особено при децата.
 • Ограничете излагането на слънчева радиация, когато не сте защитени, особено през четирите часа около пладне.
 • Стойте на сянка винаги когато можете, но не забравяйте, че слънчеви изгаряния са възможни дори при частична сянка.
 • Запомнете, че слънчеви изгаряния могат да се получат докато плувате и те са по-чести, когато има високо ниво на отразена ултравиолетова радиация, например от сняг или пясък.
 • Носете подходяща шапка с широка периферия, за да намалите контакта със слънцето на лицето, главата и врата.
 • Покрийте изложената на слънце кожа, например с риза с дълги ръкави.
 • Слънчевите очила трябва да изключват както директен, така и периферен контакт на очите със слънчевите лъчи.
 • Използвайте непропускащи слънчевите лъчи препарати и такива с висок защитен фактор (30) за изложената на слънце кожа. Нанасяйте ги обилно и многократно.
 • Запомнете, че някои лекарства и козметични препарати могат да увеличат чувствителността ви към слънцето.

 

ОСНОВНИ ФАКТИ ПРИ СЛЪНЧЕВАТА ЗАЩИТА

 • Слънчевата светлина е от основно значение за живота на земята, като в повечето случаи има благотворно влияние. Един от компонентите й, който остава невидим за нас, е ултравиолетовото лъчение. Нарастващата популярност на местата с по-топъл климат и стремежът на все повече хора да получат тен при всяка възможност, доведоха до значително разпространение на рака на кожата. Изследванията показват, че ракът на кожата се причинява от слънцето и бива два вида. Първият тип се причинява от злокачествени меланоцитни образувания и всяка година броят на регистрираните случаи расте. Въпреки че рядко е фатално, това заболяване представлява около 5% от регистрираните злокачествени образувания и поразява предимно възрастните хора.
 • Злокачествените кожни тумори се срещат при много по-млади хора. През последните години процентът на заболелите и смъртните случаи стремглаво се увеличава. Много може да се направи за намаляването му чрез по-големи грижи за кожата, излагана на слънце.
 • Слънчевата светлина съдържа два вида ултравиолетова радиация, известни като UVA и UVB лъчи. И двата вида променят кожата, но разликите са съществени. Запомнете: А – означава стареене, B – изгаряне. UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и могат да доведат до изсушаване, набръчкване, отпускане (вследствие намалената еластичност) и дефекти. От друга страна, UVB-лъчите увреждат повърхността й, като причиняват от зачервяване до силни обриви.
 • Защитният фактор на даден крем или лосион показва нивото на защита при продължително излагане на слънце. Той е съотношение на излагането на UV-лъчи, при което се получава минимално зачервяване върху област от кожата, защитена с крем против изгаряния, от една страна, и излагането на UV-лъчи, при което се получава сравнимо зачервяване на незащитена област от кожата, от друга. Ето защо, колкото по-голям е факторът, толкова по-дълго време можете да излагате кожата си директно на слънце, без да бъде наранена. Въпреки това, дори при ползване на добър лосион против слънце, здравият разум е най-важен.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • SPF 30 защита от UVA и UVB лъчи.
 • Отлично предпазване с натурален цинков оксид.
 • Успокоява, овлажнява и защитава.
 • 80 минути водоустойчивост.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Aloe Sunscreen – Лосион за защита от слънце с алое“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *