fbpx
Aloe Drinks TriPack - ТриПак - алое напитки
Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки
14/11/2018
Aloe Bio-Cellulose Mask - Алое био-целулозна маска
Aloe Bio-Cellulose Mask-Алое био-целулозна маска
15/11/2018
Покажи всички
Forever Active Pro-B – Форевър актив про-Б zoom

Hover

Forever Active Pro-B – Форевър актив про-Б
Full Screen

Forever Active Pro-B – Форевър актив про-Б

80.12 лв.


30 капсули

Код на продукта: 610

Forever Active Pro-B – Форевър актив про-Б

Трудно е да не обръщаме внимание на състоянието на храносмилателната си система и да подценяваме ключовата ѝ роля за цялостното ни здраве. Тези жизненоважни органи са общият знаменател при множество здравословни неразположения.

 

Описание

ОПИСАНИЕ на Forever Active Pro-B – Форевър актив про-Б

Трудно е да не обръщаме внимание на състоянието на храносмилателната си система и да подценяваме ключовата ѝ роля за цялостното ни здраве. Тези жизненоважни органи са общият знаменател при множество здравословни неразположения. Стресът, лошото хранене, агресията на околната среда и натовареният начин на живот затлачват стомашно-чревния ни тракт и с течение на времето могат да станат причина за появата и на умора, отслабен имунитет, трудно поддържане на здравословно тегло и кожни проблеми. Учените са установили, че е възможно състоянието на чревната микрофлора да окаже значително въздействие върху цялостното ни здраве и жизненост. Приемането на пробиотик може да допринесе за възвръщане на баланса на добрите бактерии в храносмилателната система и така да подкрепи както нейното здраве, така и имунитета. Според най-новите проучвания добрият пробиотик трябва да доставя между пет и десет милиарда CFU (единици, формиращи колонии), нужно е бактериите в него да оцеляват през целия стомашно-чревен тракт, за да се заселят и разпространят на най-правилното място, да може да се похвали с комбинация от щамове с допълващи се свойства, да има клинично доказан ефект върху здравето и да е произведен и опакован при много ниски нива или при пълно отсъствие на влага.

За създаването на Форевър актив про-Б си партнирахме с университетската болница в Копенхаген – лидер в областта на гастроентерологията. Клинично доказано е, че два от щамовете в добавката притежават висока способност за обширно колонизиране на червата. Тези специално разработени уникални разновидности на лактобацилус рамнозус и лактобацилус реутери работят в синергия с останалите подбрани щамове, за да оптимизират стомашночревния ви тракт и да подобрят усвояването на хранителни вещества. Уникалната комбинация включва и пребиотични фибри, идеални за поддържането на полезните микроорганизми по време на тяхното съхранение, транспортиране и доставяне до червата. Те съдействат за ферментацията на бифидобактериите и лактобацилите, за да гарантират, че повече пробиотици ще оцелеят и ще стигнат там, където тялото ви има най-голяма нужда от тях. Форевър актив про-Б представлява вегетарианска капсула без соя и алергени, произведена по уникална технология и криогенно замразена, за да се съхрани ефикасността на нашите пробиотични щамове. Опаковката на новия пробиотик също е забележителна, защото използва Activ-Vial™ технология – в стената на флакона е вграден специален слой, защитаващ продукта от влага. Тази напредничав метод гарантира максимално добро съхранение на живите бактерии.

 

СЪСТАВКИ

Патентована пробиотична комбинация с 8 млрд. CFU (единици, формиращи колонии): бифидобактериум лактис, лактобацилус рамнозус, лактобацилус реутери, лактобацилус ацидофилус, бифидобактериум лонгум, бифидобактериум бифидум, хидролизиран царевичен декстрин, фруктоолигозахариди, глазиращ агент.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една капсула дневно с вода 30 мин. преди хранене.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Подпомага здравето на храносмилателната система.
  • Способен да избегне стомашната киселина за оптимален пренос на бактериите до червата.
  • Съдържа 6 синергично действащи щама, както и клинично проучения лактобацилус рамнозус.
  • Над 8 милиарда CFU (единици, формиращи колонии).
  • Криогенно защитени щамове осигуряват ефикасността и издръжливостта на продукта.
  • Не съдържа соя и алергени.

Сертификатите на Форевър

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Forever Active Pro-B – Форевър актив про-Б“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.