fbpx
Aloe Drinks TriPack - ТриПак - алое напитки
ТриПак – алое напитки
14/11/2018
Aloe Bio-Cellulose Mask - Алое био-целулозна маска
Aloe Bio-Cellulose Mask-Алое био-целулозна маска
15/11/2018
Покажи всички
Forever Active Pro-B – Форевър Актив Про-Б zoom

Hover

Forever Active Pro-B – Форевър Актив Про-Б
Full Screen

Форевър Актив Про-Б

84.12 лв.


30 капсули

Код на продукта: 610

Forever Active Pro-B – Форевър Актив Про-Б – Трудно е да не обръщаме внимание на състоянието на храносмилателната си система и да подценяваме ключовата ѝ роля за цялостното ни здраве. Тези жизненоважни органи са общият знаменател при множество здравословни неразположения.

 

Описание

Forever Active Pro-B – Форевър Актив Про-Б

Forever Active Pro-B – Форевър Актив Про-Б e пробиотик без соя и алергени, произведен по уникална криогенно-замразена технология.

Препоръчва се и за вегетарианци.

Приемането на качествен пробиотик поддържа баланса на добрите бактерии в стомашно-чревния тракт и подобрява работата на храносмилателна система.
Forever Active Pro-B – Форевър Актив Про-Б е създаден съвместно с Университетската болница в Копенхаген. Включили сме специално разработени разновидности на лактобацилус рамнозус и лактобацилус реутери. Те имат висока способност за обширно колонизиране на червата и благоприятстват функцията на храносмилателната система.

Добрият пробиотик трябва да доставя между 5 и 10 милиарда CFU (единици,формиращи колонии в червата), да има клинично доказан ефект върху здравето, и да е опакован при пълно отсъствие на влага. Иновативният пробиотик на Форевър притежава всичко това.

Опакован е чрез Activ-Vial™ технология – в стената на флакона е вграден специален слой, защитаващ продукта от влага. Това гарантира максимално добро съхранение на живите бактерии. Съдържа и пребиотични фибри, идеални за поддържането на полезните микроорганизми и усвояването на хранителни вещества.

Радвайте се на здрав стомах и жизненост с Форевър Актив Про-Б!

 

СЪСТАВКИ

Патентована пробиотична комбинация с 8 млрд. CFU (единици, формиращи колонии): бифидобактериум лактис, лактобацилус рамнозус, лактобацилус реутери, лактобацилус ацидофилус, бифидобактериум лонгум, бифидобактериум бифидум, хидролизиран царевичен декстрин, фруктоолигозахариди, глазиращ агент.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една капсула дневно с вода 30 мин. преди хранене.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Подпомага здравето на храносмилателната система.
  • Способен да избегне стомашната киселина за оптимален пренос на бактериите до червата.
  • Съдържа 6 синергично действащи щама, както и клинично проучения лактобацилус рамнозус.
  • Над 8 милиарда CFU (единици, формиращи колонии).
  • Криогенно защитени щамове осигуряват ефикасността и издръжливостта на продукта.
  • Не съдържа соя и алергени.

 

Forever Active Pro-B – Форевър Актив Про-Б

Сертификатите на Форевър

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър Актив Про-Б“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *