fbpx
Aloe Bio-Cellulose Mask - Алое био-целулозна маска
Aloe Bio-Cellulose Mask-Алое био-целулозна маска
15/11/2018
форевър супергрийнс
Форевър супергрийнс
24/07/2019
Покажи всички
Форевър Ф15 zoom

Hover

Форевър Ф15
Full Screen

Форевър Ф15

337.32 лв.


Кодовете на пакетите ще откриете по-долу.

Forever F15 – Форевър Ф15 – е следващата стъпка към оформяне и стягане на теглото след програмата Клийн 9(Clean 9) ако сте човек, който търси по-високи резултати! Както и ако търсите решение за промяна на хранителните Ви! Сигурно сте чували факта, че навици се създават минимум за 21 дена!
Ф15 е програма, която може да правите по 15 дена, колкото пъти желаете или до постигане на желаните резултатите! Програмата е с различна натовареност на упражненията: Начинаещи, Средно напреднали и Напреднали!

 

Код: 528. Категория: . Етикет: .
Описание

Forever F15 – Форевър Ф15

Форевър Ф15 е следващата стъпка към оформяне и стягане на теглото след програмата Клийн 9(Clean 9) ако сте човек, който търси по-високи резултати! Както и ако търсите решение за промяна на хранителните Ви! Сигурно сте чували факта, че навици се създават минимум за 21 дена!
Форевър Ф15 е програма, която може да правите по 15 дена, колкото пъти желаете или до постигане на желаните резултатите! Програмата е с различна натовареност на упражненията: Начинаещи, Средно напреднали и Напреднали!

*За да направите поръчка на Forever F15-Ф15 изберете степента на трудност (начинаещи, средно напреднали или напреднали) както и кодът на съответния вариант (ванилия или шоколад)

 

НАЧИНАЕЩИ

 

Ако сте новаци във фитнеса и храненето, можете да започнете с първа и втора част на F15 за начинаещи. Овладейте основите на фитнеса с упражнения, използващи тежестта на тялото, базови движения и ключови кардио тренировки. Поставете основа с лесни указания за хранене и добавки, здравословни рецепти, продукти за контрол на теглото и важни съвети за начина ви на живот. Като например защо са полезни протеините и как да си приготвите по-добра закуска.

Код: 528 (ванилия)

Код: 529 (шоколад)

Цена: 302,82 лв.

СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ

 

Вече водите умерено активен живот и търсите начин да ускорите темпото? Изберете първа и втора част на F15 за средно напреднали. Режимът включва някои от любимите ви добавки на Форевър за контрол на теглото, нови здравословни рецепти, специално създадени упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога. Програма F15 за средно напреднали ще ви помогне да преобразите тялото си и да изградите чиста мускулна маса. Ще разберете как ще ви помогнат силовите и високоинтензивните кардио тренировки. Ще научите как да постигнете трайна промяна със съвети за устояване на ненаситния апетит и за важната роля на съня за отслабването.

Код: 532 (ванилия)

Код: 533 (шоколад)

Цена: 302,82 лв.

НАПРЕДНАЛИ

 

За активно спортуващите, които търсят по-добра програма за постигане на цели си, са първа и втора част на F15 за напреднали. Подчертайте релефа на мускулите си с целеви упражнения и по-сериозни кардио тренировки. С ценни съвети по теми като хранене според типа тяло и правилно разпределяне на порциите.

Код: 536 (ванилия)

Код: 537 (шоколад)

Цена: 302,82 лв.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Форевър Ф15“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *