fbpx
Forever-Aloe-Peaches-TriPack
Forever Aloe Peaches TriPack – ТриПак – алое и праскови
14/11/2018
Forever Active Pro-B - Форевър актив про-Б
Forever Active Pro-B – Форевър актив про-Б
15/11/2018
Покажи всички
Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки zoom

Hover

Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки
Full Screen

Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки

170.09 лв.


3x 1 литър

Код на продукта: 7333

Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки

ТКой е любимият ви алое гел? Няма да разберете, докато не опитате всички! Новият ни ТриПак включва и трите незаменими алое напитки, за да се насладите на хранителните качества на всяка от тях. В пакета получавате гела от алое вера заедно с алое и праскови и алое бери нектар с неговия свеж и богат на антиоксиданти вкус, подкрепящ нормалното храносмилане. Всички са в опаковки от 100% рециклируеми материали.

 

Описание

Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки

Кой е любимият ви алое гел? Няма да разберете, докато не опитате всички! Новият ни ТриПак включва и трите незаменими алое напитки, за да се насладите на хранителните качества на всяка от тях. В пакета получавате гела от алое вера заедно с алое и праскови и алое бери нектар с неговия свеж и богат на антиоксиданти вкус, подкрепящ нормалното храносмилане. Всички са в опаковки от 100% рециклируеми материали.

 

Aloe Vera Gel™
Класическият чист гел от алое вера на Форевър. Той е мерилото, по което оценяваме всички останали напитки. Създаден е от 99.7% чист гел от вътрешността на листата на алоето, за да подкрепя храносмилателната система и да помага за усвояването на нутриенти. В него не само няма захар, но може да се похвали и с това, че не съдържа никакви консерванти, а вкусът му е по-свеж от всякога.

 

Forever Aloe Berry Nectar™
Всички хранителни качества на нашия водещ продукт – гела от алое вера, плюс антиоксидантната сила на червените боровинки и ябълките. Невероятно вкусен и богат на витамин С, алое бери нектарът е напитка, на която няма да можете да устоите.

 

Forever Aloe Peaches™
Няма нищо по-освежаващо от сладкия вкус на праскови, съчетан с мощната подкрепа за здравето на гела от алое вера. Тази ароматна и изключително популярна напитка придава завършен вид на новия ни ТриПак. Освен че придават разкошен вкус, натуралното пюре от сладки и сочни праскови е богато на калций и е отличен източник на антиоксиданти.

Понякога е трудно да избереш. Новият ни ТриПак ви дава шанс да опитате всяка от алое напитките, за да откриете любимата си. Поръчайте го и за да се възползвате от преимуществото за вашия Форевър бизнес от 10% ПОВЕЧЕ БОНУСНИ ТОЧКИ!

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитките в чаша, не пийте директно от опаковките, за да не попадат в тях бактерии, които могат да ускорят развалянето.

 

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ
На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте опаковките изправени в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не ги вдигайте за гърлото, за да не ги повредите.
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Aloe Drinks TriPack – ТриПак – алое напитки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.