fbpx
BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

Онлайн регистрация

 

Как да пазарувам с отстъпка

 

Пазарувай УМНО!

 

Какво печелиш?

 

Още при първата поръчка ползваш 5 % отстъпка и я ползваш при всяка следваща поръчка. Но имаш възможност и за 30 % отстъпка, ако избереш някой от Стартовите пакети, които ще ти излезят като опция още щом влезеш . Те ти носят ЗАВИНАГИ 30 % отстъпка при всяка следваща поръчка. След поръчката, коята ще избереш да направиш, на имейла си ще получиш твоя ID номер, който ще ти трябва при всяка следваща поръчка! Запази го! Така, че имаш 2 варианта. Който желаеш избери!

 

Още какви ползи ти носи пазаруването с отстъпка?

 • Пазаруваш ДИРЕКТНО от производителя Forever living products, без посредници
 • Имаш 30 дневна гаранция от компанията (тест период на продуктите). Ако нещо не ти харесва в тях може да ги върнеш и компанията ще ти възстанови парите.
 • Включването в компанията е БЕЗПЛАТНО
 • Ставаш клиент без ЗАДЪЛЖЕНИЯ. НЯМА месечни или годишни такси.
 • Пазаруваш бързо, лесно и удобно ОНЛАЙН
 • Доставят ти пратката до вратата, не ходиш да се буташ в магазините и да губиш време в разстояния да си пазаруваш
 • Ще важат за теб всички промоции които пуска компанията (ще получаваш имейл)

 

Харесва ли ти?

 

Ако ДА последвай стъпките

 

Регистрирай се

в 3 бързи

стъпки

Можеш да пазаруваш с отстъпка чрез тази платформа в 3 лесни стъпки от тук: https://www.flp.bg/bg/join/

 1. Влизайки на линка е нужно да скролнеш най-отдолу да си впишеш актуален имейл и секюрити кода (за защита на данните ти), който е посочен (спазвай малки и големи букви). Не пропускай да сложиш отметката за условията. Натисни бутона "Изпрати"*
 2.  

 3. След това влез в имейла, който посочи! Там ще получиш линк за потвърждение и вход за онлайн магазина! Следвай стъпките! Много е лесно!
  • В електронната бланка, която ти се отвори въведи твоите данни ( въведи адрес, а банковата сметка не е задължителна) и направи своята поръчка.
  • Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната покупка Старов пакет или да избереш отделни продукти от категориите на менюто в ляво, като можеш да променяш бройките със стрелките на всеки продукт. В графа спонсор трябва да въведеш спонсор ID 359000033889 и спонсор име и фамилия: Гергана Христова
  • След като избереш продуктите за своята поръчка, натисни бутона "Приключване". Прегледай поръчката, избери начин на плащане и адрес или офис за доставка и потвърди като натиснеш бутона "Изпрати молба за регистрация" или "Плащане" ако си отбелязал плащане с карта! До 24 или 48 часа в зависимост от това какво си избрал ще получиш своята пратка и два екземпляза на този формуляр, който попълни (единия остава за теб, а другия ще върнат в офиса на Форевър по служебен път)
  • Готово! Ще получиш клиентски номер и парола до онлайн платформата на Форевър, чрез която при следваща поръчка може да пазаруваш отново с отстъпка!

   

 4. За да ползваш отстъпка от платформата на Форевър е нужно да имаш 88 лв. минимална поръчка. Ако поръчката ти е по малка от 88 лв. ще ти бъде изпратена от мен! Изпрати ми запитване, остави имейл с избраните продукти, две имена, телефон, адрес за доставка или ми се обади сега 0878598881

 

*Ако се намираш в друга държава извън България, то платформата за пазаруване е друга!

 

Форевър има представителства в над 160 държави по света! Можеш да пазаруваш без значение в коя точка на света се намираш! Остави ми съобщение в коя държава се намираш, аз ще ти изпратя нужната информация за съответната държава!

Ако имаш затруднения или въпроси, не се колебай да се свържеш с мен още сега!

 

Телефон или вайбър 0878598881

 

Във ФБ имам групи за повече информация за продуктите. Изпрати ми пакана за да те присъединя!